Charlotte Maas

Sinds 1998 ben ik als webdesigner, websitebouwer en grafisch ontwerper werkzaam. Ik ontwerp én bouw. Maak websites én huisstijlen. Hierin is mijn service uniek.

Avontuurlijke zoektocht

Ik vind het iedere keer een avontuurlijke zoektocht om een logo of een website vorm te geven. Ik laat me inspireren door mijn klanten om iedere keer weer een geheel eigen vormgeving te vinden die de inhoud het beste ondersteunt en zijn werk goed doet.

Vaak blijkt het een ware zoektocht naar beelden en woorden/teksten, die het karakter van iemands eigen zaak/bedrijf het meest professioneel kunnen neerzetten. Het liefst doe ik dit echt samen met mijn klant.

 

charlotte maas

Referenties:

Het werd een prachtig en intensief proces met inspirerende overwegingen en beslissingen."
Ferdinand Sikken en Joyce Turek, Esté beeld • taal
Je legt dingen heel duidelijk en rustig uit, ook de technische dingen waar ik een hekel aan heb. Omdat je dit zo rustig doet is er geen drempel om je dingen te vragen of om je te bellen."
Mariëlle Hendriks, FollowYourMind
Ze weet me telkens te verrassen met een idee om me goed te kunnen profileren via het internet ..."
M. Timmer, eigenaar van AndersVeranderen
Ik wilde je even laten weten dat de nieuwe website werkt! Gelet op een toename van –serieuze- aanvragen …”
Ik vind dat mijn bedrijf meer profiel heeft gekregen. ..."
N. Lomans, Meubelmakerij Lomans
…het is een website die tenminste echt bij mij past”
Willem van den Ham, Tuin- en meubelontwerper

Mijn achtergrond – In 1998 liet ik het architectenvak achter me en besloot ik mij te richten op grafisch ontwerp en later ook op webdesign.

Al tijdens mijn werk als architect had ik een voorliefde voor presentatie. Bij gerenommeerde bureau’s als Mecanoo en Atelier PRO heb ik diverse boeken, panelen en presentaties verzorgd. Ik ben ontwerper in hart en nieren en heb mij daarnaast bekwaamd in het bouwen van efficiënte en technisch goede websites.

Charlotte Maas

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie?
Neem contact op.