Privé workshop website in WordPress

Geplaatst op 23 september 2013

Deze privé workshop website maken is gericht op ZZP-ers, kleine bedrijven en ondernemende mensen die een eigen website willen maken. Direct: 1 op 1, in twee dagdelen. Dat betekent dat je heel efficiënt je eigen website maakt onder mijn begeleiding.

workshop website prive

In twee keer 4,5 uur krijg je workshop-les. We werken hierin samen aan je website met alle ins en outs die bij een professionele website horen. Dus aan het eind heb je een goede professionele website, geheel naar je eigen wens.

Tussen de twee workshop-lessen zit een bepaalde tijd waarin je de mogelijkheid hebt om de website verder in elkaar te zetten: teksten en afbeeldingen.
Deze tijdsspanne bepalen we in overleg. In die tussentijd krijg je ondersteuning van mij via email en/of telefoon.

Je kan dus binnen korte tijd je eigen professionele website online hebben.

Wat zijn de voordelen van het zelf maken?

Het scheelt geld, je bepaalt helemaal je eigen stijl, ontwikkelt je eigen plan en hebt later geen kosten voor onderhoud.

Je ontwikkelt tijdens de lessen een goede, professionele website.
Een website is goed en professioneel wanneer de website voldoet aan een aantal eisen, waaronder: je onderscheidt je met de website, de site past bij jou en je bedrijf, de navigatie is helder, de website zit technisch goed in elkaar en is goed vindbaar bij Google!

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor de onafhankelijke professional: ZZP-er, klein bedrijf en andere ondernemende mensen. De workshop wordt gegeven in Rotterdam.
Vereisten: je hebt een beetje handigheid op de computer nodig en wanneer je een laptop hebt is dat fijn, maar er zijn in mijn studio een paar computers te gebruiken. Omdat je geen speciale software nodig hebt kan je thuis gewoon op je eigen computer doorwerken aan je site.

Deze privéworkshop kost 450,- excl btw.

Meer informatie op www.workshop-website.nl

Direct aanmelden?
Meld je aan via email: info@workshop-website.nl
Of bel, ook voor meer informatie Charlotte Maas – 06 343 14 966