Webdesign

Een website is je etalage naar de wereld op het web. Een goede site laat de bezoeker direct jouw unieke kwaliteiten zien.

Dus wil je graag een website op maat, met een uniek ontwerp? Dan ben je bij Maasbeeld aan het goede adres. Je website moet bovendien goed vindbaar zijn bij Google e.d. Ook hiervoor zorg ik door een technisch perfecte website te bouwen en de website vanaf het eerste begin te optimaliseren op gewenste zoekwoorden.

Ook een eenvoudiger te realiseren website hoort tot de mogelijkheden, dan maak ik een website op basis van een goede template waarin je logo en huisstijl verwerkt worden. Vooral in WordPress zijn er enorm veel templates te vinden, die als uitgangspunt kunnen dienen.

En natuurlijk kan ik de site zo bouwen dat je hem gemakkelijk zelf kunt onderhouden. Je krijgt dan uitleg hierbij en een handleiding op maat en ik bied de service van helpdesk.

Niet alleen je website kan je laten ontwerpen en bouwen door Maasbeeld, maar ook je logo en huisstijl. Dus echt alles in één huis, full service!

Klik hier voor mijn portfolio.

Wil je geheel vrijblijvend meer informatie?
Neem contact op met Charlotte Maas.